

Saturday July 19th

Set up Day - 8AM Start Time

# Sunday July 20th

6AM – 8PM... Campers Arrive
11AM-1PM..OPEN Static Show Turn In
12:30PM... Horses Arrive
1PM...Horse Check in
2PM... Beginner Horse Program

Followed by 4H/FFA Horse Show

7PM...Pre 4H (1<sup>st</sup>-3<sup>rd</sup> Grade) Fair Ground Tour

Meet in the Blue & White Stripped Tent on the

Northeast Corner of the Fair Grounds



# Monday July 21st

**Food Vendors Open 10AM -5PM** 8AM...4H/FFA Static Judging – Exhibit Hall

# Tuesday July 22<sup>nd</sup>

Food Vendors & Vendor Market Open 10AM – 9PM 7AM...Cattle Can Arrive 7AM – 6:30PM...Pre 4H (1<sup>st</sup>-3<sup>rd</sup> Grade) Beginner Bottle Calves Can Arrive 8-10AM... Swine Check in \*No Swine Tack Placed During Check-in\* 10:30-12PM... 4H/FFA Sheep Check/Weigh in &

Pre 4H (1<sup>st</sup>-3<sup>rd</sup> Grade) Beginner Bucket Lamb Check in 10:30-12PM...Goat Check in/Weigh in

&

Pre 4H (1<sup>st</sup>-3<sup>rd</sup> Grade) Beginner Bucket Kid Goat Check in

Noon...Swine Weigh In & Carcass Scanning Goat/Sheep Scanning to Follow

### 5-7PM... Cattle Weigh in

5-7PM... Rabbit/Poultry Check in Poultry Tested BEFORE Penning

7PM...Queen Pageant & 4H/FFA Share the Fun



Wednesday July 23rd

### Food Vendors & Vendor Market Open 10AM – 9PM

8AM... 4H/FFA Rabbit Show – Fritz Hall
9AM...4H/FFA Bucket Bottle Interviews
9AM...4H/FFA Single Source Swine Interviews
11AM...4H/FFA Dog Show – Arena
12:30PM...4H/FFA Working Exhibits
1PM...Clover Kids & Pre 4H Static Exhibit Class & Stuffed Animal Show
1PM...4H/FFA Poultry Showmanship
2PM...4H/FFA Poultry Show
7PM...Jim Nealey Memorial Rodeo – Arena

## Thursday – July 24th

#### Food Vendors & Vendor Market Open 10AM – 9PM

8AM...4H/FFA Swine Show – Arena
9AM...Beginner Bucket Bottle

Pre 4H (1<sup>st</sup>-3<sup>rd</sup> Grade) Interviews
Activity Tent – South Parking Lot

1PM... Lil Crower's Poultry Workshop – Fritz Hall
2PM... Mediapolis Jr. Farmers Mini Golf **3PM...4H/FFA Educational Presentations &**Extemporaneous Speaking – Exhibit Hall

2:30PM...Rabbit Costume Class & Agility Demo
6PM... Dog Agility Demos – Activity Tent Yard
6PM... Lil' Squealer's Pig Show – Arena
7PM... Skid Loader Challenge Course – Arena



Friday July 25th

#### Food Vendors & Vendor Market Open 10AM – 9PM 8AM...4H/FFA Beef Show & BB Calf Show

SAM...4H/FFA Beel Show & BB Call Show
12-6PM...DMC Farm Bureau AG Learning
Noon...4H/FFA Livestock Judging Check-In
1PM... Lil' Thumpers Rabbit Workshop
1PM... 4H/FFA Livestock Judging Contest
2PM...Mediapolis Jr. Farmers Mini Golf
3PM...Sawdust Dig - DMC Farm Bureau Sponsor
4:30PM...Beginner Bucket Bottle Show
Pre 4H (1<sup>st</sup>-3<sup>rd</sup> Grade)
7PM... Old Timer's Showdown



### Saturday July 26th

Food Vendors & Vendor Market Open 10AM – 9PM 8AM...4H/FFA Sheep Show & BB Lamb Show 15 Minutes AFTER Sheep Show 4H/FFA Meat Goat & BB Kid Goat Show

#### **KIDS ZONE**

South Parking Lot Inflatables

Kiddie Train Rides Face Painting

1:30PM... Kids Pie Eating Contest 2PM...Mediapolis Jr. Farmers Mini Golf 2:30PM...Kids Games 3:15PM...Water Balloon Toss 4PM...Kids Pedal Pull

Noon...4H Youth IA State Fair Exhibitor's Meeting 12:30PM... 4H/FFA Dairy Goat Show &

Dairy Cattle Show To immediately follow – South End of Arena 1PM... Open Pet Show – Exhibit Hall 4PM... 4H Runway Show Rehearsal 3:30-4PM... Monster Arm Wrestling Registration 5PM... Pre-4H Graduation Ceremony, 4H/FFA Iowa State Fair Static Exhibitor Parade, 4H Runway Show 4:15-6PM... Monster Arm Wrestling Competition 7PM... Bill Riley Talent Show 7PM... To Be Determined 9:15PM... Fireworks By J&M Displays

9:30PM...Youth Karaoke – Activity Tent



## Sunday July 27th

Monday, July 28th

Food Vendors & Vendor Market Open 10AM – 9PM **8AM –1:30PM ... LIVESTOCK/ALL STATIC** Exhibits Release **2PM...FRITZ HALL CLEAN OUT** 3-5PM... Republican Ice Cream Social **3:00PM...EXHIBIT(GYM) HALL CLEAN OUT** 5PM...Southeast Iowa Final Drive 7-9AM... Open Pancake Breakfast Sponsored by Nutrien Ag Solutions
9AM...Market Livestock Auction
9:30AM..FAIRGROUND CLEAN UP Starts in the Cattle Barn

you tran

For being a part of the 2025





# Your 2024 Sponsors

